Slanted FlyingJournal of Tai Chi Chuan

Listing

Tai Chi 4 You

Tai Chi 4 You
Tai Chi 4 You
www.TaiChi4You.nl
Tai-Chi-4-You
Tony Stewart
Tai Chi 4 You
Original Yang Family Style Tai Chi Chuan
De Ultieme oefening voor lichaam en geest!
Yang Family 108 form, Tai Chi 24 form performed with the old style principles of movement.
13 principle form, Pushing Hands and full Yang Original Style family curriculum.
Lifestyle coaching and a variety of lessons available in Noord Brabant The Netherlands and workshops available in the Benelux area.
Happy Chi, Tony Stewart

De School
Tai Chi 4 You. De naam zegt het al: de manier waarop in onze school wordt lesgegeven is speciaal afgestemd op de wensen van de studenten. U dus.

Ik heb de naam Tai Chi 4 You met zorg uitgekozen omdat ik deze ultieme oefeningen uit het Oosten met u wil delen. Wanneer u lid wordt van de Tai Chi 4 You school zult u de natuurlijke principes en de positieve effecten die het op uw gezondheid heeft ontdekken.

U vindt hier zowel de focus op de gezondheid van lichaam en geest als het accent op de toepassingen van de bewegingen; Alhoewel Tai Chi wereldberoemd is als de meest vooruitstrevende gezondheidsoefening, is het minder bekend als de meest vooruitstrevende zelfverdedigingskunst in de wereld. Tai Chi beoefenen voor uw gezondheid is heel wijs maar ook om te ontdekken hoe en waarom je een bepaalde beweging doet.

Het beoefenen van Tai Chi bevordert de gezondheid, verlengt de levenspan en is een aanvulling op het leven. Met deze principes in gedachten probeer ik alle mensen, wat ook hun godsdienst, afkomst, kleur en geloof is te helpen om de gezondheid in lichaam, geest & ziel te verbeteren en herstellen.

Dit onderdeel beschrijft wat u als beoefenaar in onze school kunt verwachten: de docenten, het curriculum, de gratis proefles en het lesrooster (inclusief speciale workshops en andere evenementen gedurende het jaar).

0031626906168
The Netherlands
Noord Brabant
Bergen op Zoom
  • Tai Chi 4 You

Send Message to listing owner

Tai Chi 4 You


Comments

comments